Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

HEAD Squashracket Graphene Neon 130

€ 179,95 € 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd binnen 48 uur
Specificaties
Productcode 210064
Merk head
Serie neon
Materiaal graphene
Gewicht frame (netto) 130 gram
Balans 370 mm
Lengte frame 685 mm
Vorm brug
Snaarpatroon 16 x 17
Snaar perfect power 17
Bladgrootte 500 cm²
Kleur zwart/wit
Beschermhoes ja
Omschrijving

POWER en CONTROL zijn de metawords voor HEAD Squashracket Graphene Neon 130. Uitstekend racket voor de gevorderde speler. Nu inclusief volledige beschermhoes.

Head Graphene
De Head Graphene technologie is de nieuwste sensatie op racketgebied van Head. De nieuwe core-technologie introduceert ’s werelds sterkste, maar toch lichte testmateriaal: graphene. Graphene bestaat uit een tweedimensionale laag koolstofatomen. Dit materiaal heeft een breeksterkte die 200 keer groter is dan staal, waardoor het de ultieme stof is voor het creëren van de nieuwe Head tennisracketframes. Dit zorgt voor uitzonderlijke speeleigenschappen.

De Graphene technologie zorgt voor een optimale herverdeling van gewicht in de rackets van Head. Door het gebruik van Graphene in de schacht, kan het gewicht in het midden van het racket verlaagd worden. In plaats daarvan kan het gewicht worden verschoven naar de as van het racket en de meer functionele relevante gebieden in de punt van het racket en de grip.
Deze unieke constructie biedt spelers een ongeëvenaarde wendbaarheid en een verhoogde swingweight. Een racket met Graphene is eenvoudiger om mee te zwaaien en zorgt voor krachtige slagen.

Meer informatie over HEAD op www.head.com

*Verzendkosten, envelop- en pakket, worden automatisch berekend.

Reacties